Home » Veelgestelde vragen bij het maken van film voor kennisdeling en onderwijs
Veelgestelde vragen bij het maken van film voor kennisdeling en onderwijs2018-09-21T18:29:27+02:00
Wat moet ik aanleveren bij het maken van een educatieve voorlichtingsfilm of video ?2018-09-21T18:31:58+02:00

Over het algemeen is het handig om een ​​versie van uw logo te hebben in een vector of in een hoge resolutie met een transparante achtergrond. Indelingen zoals: PSD, EPS, AI ofPDF zijn meestal het gemakkelijkst om mee te werken.

Hoeveel vergt de totale productietijd van een film of video project ?2018-09-21T18:32:11+02:00

De tijd die nodig is om een ​​film te produceren kan variëren. Dit is sterk afhankelijk van hoe ‘zwaar’ er nog inhoudelijke stappen moeten worden gemaakt en de totale omvang van het project inclusief geluid, animatie en grafische elemeneten. Mocht er een strakke deadline moeten worden gehaald dan zorgen we voor een passende oplossing. Normaal gesproken kan een film of video van 1-2 minuten worden voltooid binnen 10 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van geïnterviewden, locaties en beschikbaarheid crew.

Hoe zit het met Search Engine Optimization ( afgekort: SEO) met film en video ?2018-09-21T18:01:30+02:00

Social media zoals Facebook, linkedin, YouTube, Twitter en andere sociale websites kunnen een zeer sterk communicatiemedium zijn voor uw organisatie. Via deze kanalen heeft u een gemakkelijk tool in handen waarmee u kennis kan activeren en delen. De Lichtjagers kunnen u helpen  wegwijs te maken in hoe voorlichtingsfilms en andere producties te voorzien van de benodigde gegevens zoals meta data, tag’s, titel omschrijving en andere factoren die nodig zijn om uw content vindbaar te maken voordat u upload.

Kun je beeldmateriaal dat door ons / andere bedrijven is gemaakt, gebruiken en bewerken ?2018-09-21T18:32:26+02:00

Jazeker, we kunnen werken met vrijwel elk digitaal formaat dat beschikbaar is. Er kunnen extra kosten worden gemaakt voor het omzetten van materiaal naar de huidige standaard.Dus bijvoorbeeld van DigiBeta,HD Cam, BetaSP enz. naar HD, UHD, 4K etc.. En de kwaliteit is afhankelijk van het aangeboden formaat, vooral als deze rechtstreeks van het webafkomstig is. Zorg er in ieder geval voor dat u schriftelijk toestemming hebt van de oorspronkelijke maker van met materiaal in verband met auteursrechten en copyright.

Hoe krijg ik een prijsopgave / offerte voor een film, video of fotografie project ?2018-09-21T18:32:36+02:00

De beste plaats om te beginnen is door ons een seintje te geven via de contact pagina en uw doelstellingen voor uw film uit te leggen. Van daaruit zullen we ons inspannen om een ​​zo nauwkeurig mogelijke prijsberekening te maken , waarmee u inzicht krijgt in alle details van een mogelijke productie.

This website uses cookies and third party services. Settings Ok