Lichtjagers2019-05-01T10:59:21+02:00
overdracht van kennis - de lichtjagers

Wat beweegt mensen ? Wat maakt ons wie we zijn ? Kunnen wij een bijdrage leveren waarmee u verder kan ?

De Lichtjagers zijn fan van het maken van waardevolle inhoud.

De Lichtjagers is een  team van specialisten, iedere Lichtjager heeft zijn unieke mix van specialiteiten, kennis en een grote fascinatie hoe leren’ beter zichtbaar te maken . Voor ieder project bekijken we hoe we met onze kennis van film en kennisoverdracht een meerwaarde kunnen creëren om zo uw wensen invulling te geven binnen een kennisintensieve organisatie.

We zorgen ervoor dat we een gedegen algemene kennis hebben van de principes, theorie en trends van uw onderwerp, evenals algemene kennis van het beleid, de procedures en de werk vormen die u dagelijks inzet.
Zo hebben we het vermogen om snel dergelijke kennis te verwerven en complexe situaties nauwkeurig te analyseren via persoonlijke interacties. Dat betekent dat we  luisteren en vragen stellen. Dicht op de huid noemen we dat bij de Lichtjagers.

Neem contact met ons op
Linda Glebbeek
Linda GlebbeekHoofdredacteur, projectleider, docent en communicatieregisseur
Werkt graag samen met enthousiaste mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, wetenschappelijk veld of de zakelijke dienstverlening. Vervult daarbij een steeds wisselende rol van projectleider, trainer, sparringpartner, hoofdredacteur, begeleider of interviewer.
Pieter van Gent
Pieter van GentHistoricus en jurist (UU).
Pieter van Gent. Eigenaar PastFuture. Sinds 2004 specialiseert hij zich in bedrijfsgeschiedenis en corporate stories. Hij verricht onderzoek en schrijft boeken voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als kleinere organisaties.
Ilya van Marle
Ilya van Marle Director of Photography (DOP)
Achtergrond in elektronica en technischecomputerkunde. Opgeleid bij de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, journalistiek gevormd door Amnesty International, bijgeschaafd door de London Film School.
This website uses cookies and third party services. Settings Ok