Werk2019-02-13T17:56:20+02:00

Kennisintensieve producten op het gebied van film , fotografie en video.  Dicht op de huid

We zorgen ervoor dat we een gedegen algemene kennis hebben van de principes, theorie en trends van uw onderwerp, evenals algemene kennis van het beleid, de procedures en de werk vormen die u dagelijks inzet.
Zo hebben we het vermogen om snel dergelijke kennis te verwerven en complexe situaties nauwkeurig te analyseren via persoonlijke interacties. Dat betekent dat we  luisteren en vragen stellen. Dicht op de huid noemen we dat bij de Lichtjagers.

Hierdoor krijgen we een dieper inzicht hoe visuele content kan bijdragen bij het begrijpen van complexe vraagstukken en uitdagingen en hoe die toe te passen bij de juiste onderwijstechnologie.

De Lichtjagers. Educatieve partner voor business , management, onderwijs, bedrijfsleving, techniek en technologie.

Inspireer mij in de toekomst over dit onderwerp
Linda Glebbeek
Linda GlebbeekHoofdredacteur, projectleider, docent en communicatieregisseur
Werkt graag samen met enthousiaste mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, wetenschappelijk veld of de zakelijke dienstverlening. Vervult daarbij een steeds wisselende rol van projectleider, trainer, sparringpartner, hoofdredacteur, begeleider of interviewer.
Pieter van Gent
Pieter van GentHistoricus en jurist (UU).
Pieter van Gent. Sinds 2004 specialiseert hij zich in bedrijfsgeschiedenis en corporate stories. Hij verricht onderzoek en schrijft boeken voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als kleinere organisaties.
Ilya van Marle
Ilya van Marle Producent, regisseur , portret fotograaf
Achtergrond in elektronica en technischecomputerkunde. Opgeleid bij de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, journalistiek gevormd door Amnesty International, bijgeschaafd door de London Film School.
This website uses cookies and third party services. Settings Ok