Home » Wat doen we
Wat doen we2018-10-18T17:17:09+02:00

Film productie voor kennisdeling en onderwijskunde. De Lichtjagers kunnen u helpen om film en fotografie  met succes te gebruiken voor uw organisatie. 

In onze aanpak betrekken wij u zoveel mogelijk, U met uw kennis van uw organisatie, wij met onze kennis van film productie voor kennisdeling. Dat betekent dat we vragen stellen. Dat we luisteren. De groei van mensen is daarin het centrale thema. Dicht op de huid ons kenmerk.

De Lichtjagers

De Lichtjagers is een  team van specialisten, iedere Lichtjager heeft zijn unieke mix van specialiteiten, kennis en een grote fascinatie hoe leren’ beter zichtbaar te maken . Voor ieder project bekijken we hoe we met onze kennis van film en kennisoverdracht een meerwaarde kunnen creëren om zo uw wensen invulling te geven binnen een kennisintensieve organisatie.

Onze aanpak en werkwijze wordt gewaardeerd door o.a. Delta Lloyd, Tu Delft, Kennispoort Verloskunde , ASML, Universiteit Leiden, Florente Basisscholen, ING, Rabobank en medisch specialisten.

Een greep uit onze werkzaamheden en rollen:

– Producent en format ontwikkelaar: advies en overleg voor inhoudelijke ontwikkeling van format en keuzes in beeldtaal;

– Interview en regie : een voorgesprek is de basis voor het script en op basis van het voorgesprek met alle betrokken partijen wordt de verhaallijn op grote lijnen bepaald;

– Productieoverleg over uitvoering en afstemming bronnenselectie met u;

Postproductie, productie, editen en opleveren eindproduct. Incl gebruiksklaar maken voor social media. 

De Lichtjagers kunnen u helpen  wegwijs te maken in hoe voorlichtingsfilms en andere producties te voorzien van de benodigde gegevens zoals meta data, tag’s, titel omschrijving en andere factoren die nodig zijn om uw content vindbaar te maken voordat u upload.

Denkt u dat uw project extra aandacht en een goede aanpak vergt? 

Geef ons een seintje en we gaan vrijblijvend even samenzitten om de mogelijkheden te bekijken.

Linda Glebbeek
Linda GlebbeekHoofdredacteur, projectleider, docent en communicatieregisseur
Werkt graag samen met enthousiaste mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, wetenschappelijk veld of de zakelijke dienstverlening. Vervult daarbij een steeds wisselende rol van projectleider, trainer, sparringpartner, hoofdredacteur, begeleider of interviewer.
Pieter van Gent
Pieter van GentHistoricus en jurist (UU).
Pieter van Gent. Sinds 2004 specialiseert hij zich in bedrijfsgeschiedenis en corporate stories. Hij verricht onderzoek en schrijft boeken voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als kleinere organisaties.
Ilya van Marle
Ilya van Marle Director of Photography (DOP)
Achtergrond in elektronica en technischecomputerkunde. Opgeleid bij de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, journalistiek gevormd door Amnesty International, bijgeschaafd door de London Film School.
This website uses cookies and third party services. Settings Ok