Home » Bedrijfsgeschiedenis en eigen verhaal
Bedrijfsgeschiedenis en eigen verhaal2018-12-06T10:04:33+02:00

Bedrijfsgeschiedenis film in beeld

Ieder bedrijf heeft het: kort of lang, mooi of lelijk, zwart of wit, saai of opwindend. En alles daartussen in: een bedrijfsverleden. Vaak besteden bedrijven daar alleen aandacht aan rond een jubileum. Marketing- en communicatieprofessionals voelen terecht aan dat een jubileum een kans biedt op publiciteit. Maar ervaring met het organiseren ervan ontbreekt doorgaans. Een jubileum viert men vaak één keer in de 10 of 25 jaar. Los van de geijkte mijlpalen is het toch ook de moeite waard om stil te staan bij de geschiedenis van de organisatie.

De Lichtjagers werkt nauw samen met bedrijfsgeschiedenis specialist & lichtjager  Pieter van Gent van PastFuture.

35 jaar Waarborgfonds Sociale Woningbouw

Geboren als bezuinigingsmaatregel in de jaren 80, is het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) een geweldige manier gebleken om huurders van sociale woningbouw maandelijks €30 tot €40 minder huur te laten betalen. En de overheid was van de torenhoge leningen van woningcorporaties af. Dat is nog eens wat je noemt een briljant idee.

Tate & Lyle 150 jaar

Tate & Lyle. Koog aan de Zaan. Het bedrijf aan de Zaan produceert al bijna 150 jaar stijfsels zoals maïszetmeel. Voormalige fabriek van Honig, later Tate & Lyle. Honig was een zetmeel- en voedingsmiddelenconcern uit Koog aan de Zaan genoemd naar de doopsgezinde familie Honig.

Hurks bouwt in London

Al bijna 100 jaar geeft Hurks als familiebedrijf vorm aan de ambities van haar opdrachtgevers

  • fotografie advocatuur.100 Jaar STIBBE Advocaten

‘Het is anders’ 100 jaar Stibbe

Stibbe is een advocatenkantoor dat zich richt op de internationale commerciële praktijk. Bij Stibbe werken bij 300 juristen, verdeeld over kantoren wereldwijd.

This website uses cookies and third party services. Settings Ok