Home » Bedrijfsfilm maken Den Haag
Bedrijfsfilm maken Den Haag2019-01-25T16:29:12+02:00

Bedrijfsfilm maken Den Haag ?

Wat kunnen wij bijdragen waarmee U verder kan ? 

In onze aanpak betrekken wij u zoveel mogelijk, U met uw kennis van uw organisatie, wij met onze kennis van film productie voor kennisdeling. Dat betekent dat we vragen stellen. Dat we luisteren. De groei van mensen is daarin het centrale thema. Dicht op de huid ons kenmerk.

Trends en stijlen in het film maken komen en gaan, maar echt boeiende inhoud is afhankelijk van een van onze meest elementaire menselijke verlangens: een goed verhaal.

Bij Ilya van Marle | De Lichtjagers  benaderen we elk project met nieuwsgierigheid en een open blik. We geloven in inhoud eerst. Dat betekent dat we vragen stellen. 

  • Wat wil ik bereiken ? 
  • Wat beweegt de mensen die ik wil ‘aanspreken ? 
  • Hoe wil ik dat gaan doen ? 
  • Wat maakt ons wie we zijn ?
  • Hoe weet ik of ik dat uiteindelijk ook ga bereiken ? 
  • Is het meetbaar ? (..Ja!) 

Zo proberen we de essentiële boodschap te ontdekken. Samen met u. Gedurende dit proces krijgt u zicht op de kwaliteit van uw productie en krijgt u mogelijke punten ter verbetering door ons aangereikt. Dat is onze bijdrage en belofte aan U. 

Daarnaast hebben we geen hoge overhead kosten met werknemers. Integendeel, we huren de juiste mensen in voor elk project.  Zo kunnen we op een  integere manier betekenisvol, onverwacht en persoonlijk zijn.

Een greep uit onze werkzaamheden en rollen:

– Producent en formatontwikkelaar: advies en overleg voor inhoudelijke ontwikkeling van format en keuzes in beeldtaal;
– Interviewer en regisseur: voorgesprek is de basis voor het script en op basis van voorgesprek wordt de verhaallijn op grote lijnen bepaald;
– Productieoverleg over uitvoering en afstemming bronnenselectie;
Postproductie, productie, editen en opleveren eindproduct.

Ilya van Marle  – Oprichter en aanjager van De Lichtjagers 

Ilya is een filmmaker en portret fotograaf uit Den Haag. Hij heeft talloze bedrijfsfilms en visuele identiteiten in beeld gebracht door middel van fotografie en film.  Gemaakt voor zowel de zakelijke als ‘non-profit’ organisaties en overheid. Grote fascinatie voor hoe kennisdeling beter kan. Daarnaast vervaardigt hij samen met de andere Lichtjagers persoonlijke documentaire producties. Hij werkt samen met een selectie van ongelooflijk getalenteerde mensen, de Lichtjagers,  aan elk project, dit zijn cinematografen, editors, beeldbewerkers, journalisten grafische ontwerpers, visagisten, stylisten en componisten en producenten. 

Hij woont in Den Haag met zijn vrouw Tessa.

Neem contact met ons op om het gesprek te beginnen.

lichtjagers@ilyavanmarle.nl

Bedrijfsfilm maken Den Haag

Opdrachtgever : TU Delft. Career & Counselling Services

Briefing van de opdrachtgever:

TU Delft heeft de wettelijke verplichting om studenten met een functiebeperking optimaal te ondersteunen. De universiteit heeft een pakket aan ondersteunende maatregelen en wenst studenten te verwijzen naar de plek waar ze voor hulp en ondersteuning kunnen aankloppen.

Debriefing van opdrachtnemer (doelstelling en aanpak van de opdracht):

De rode draad van onze aanpak steunt op de uitspraak:‘It’s ability, not disability that counts!’. Wij hadden het doel om de proactieve en pragmatische aanpak in beeld te schetsen die de afdeling Career & Counselling Services hanteert om studenten met een functiebeperking verder te helpen.

Wij hebben een reeks bestaande uit zes films gemaakt waarbij studenten reflecteren op het studeren in combinatie met hun ziektebeeld. Wat zijn hun oplossingen voor de obstakels die zij tegenkomen? Hoe staan zij in hun kracht en welke voordelen levert een functiebeperking op. Zes studenten zijn geportretteerd met functiebeperkingen zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD, storing in het autistisch spectrum, dyslexie, loopbeperking.

Rol en werkzaamheden van Ilya van Marle Film & Fotografie | De Lichtjagers:

– Producent en formatontwikkelaar: advies en overleg voor inhoudelijke ontwikkeling van format en keuzes in beeldtaal;
– Interviewer en regisseur: voorgesprek is de basis voor het script en op basis van voorgesprek wordt de verhaallijn op grote lijnen bepaald voor deze bedrijfsfilm;
– Productieoverleg over uitvoering en afstemming bronnenselectie;
Postproductie, productie, editen en opleveren eindproduct.

LINK NAAR DEZE PRODUCTIE

Bedrijfsfilm maken Den Haag

Tate & Lyle 150 jaar

Tate & Lyle. Koog aan de Zaan. Het bedrijf aan de Zaan produceert al bijna 150 jaar stijfsels zoals maïszetmeel. Voormalige fabriek van Honig, later Tate & Lyle. Honig was een zetmeel- en voedingsmiddelenconcern uit Koog aan de Zaan genoemd naar de doopsgezinde familie Honig.

Wilt u met  de Lichtjagers van gedachten wisselen ?

We denken graag mee bij het een Bedrijfsfilm maken Den Haag

LICHTJAGERS

Linda Glebbeek
Linda Glebbeek Regisseur en interviewer.
Linda vertaalt de (onderwijs)inhoudelijke eisen en wensen van de opdrachtgever naar een concrete vragenlijst voor de geïnterviewden en regisseert het gesprek.
Wat maakt het mens voor de lens nu zo bijzonder naast de verworven kennis, vaardigheden en competenties? Altijd op zoek naar de positieve, verbindende en kritische factor.
Pieter van Gent
Pieter van GentCreatief strateeg
Mijn hart ligt bij context. Context werpt een ander licht op bedrijven, instellingen, mensen. Je ziet opeens wat niet direct zichtbaar was. Ik duid grote ontwikkelingen en vertaal die naar het hier en nu. Ik geef een creatief antwoord op de (latente) vragen waar een klant mee zit. Ik assisteer opdrachtgevers bij strategische keuzes en vul creatieve uitingen in. Met inhoud gewicht geven aan een project, zonder dat het zwaar gaat wegen.
PastFuture is het concept waarmee ik naar de wereld kijk. Geschiedenis (Past) zien door de ogen van de toekomst (Future) die ooit ver weg was, maar nu achter ons ligt.
Ik weet van veel dingen een beetje en van een paar dingen veel.
Ilya van Marle
Ilya van Marle Filmmaker en fotograaf
Director of Photography. Fotograaf en filmmaker, met een grenzeloze interesse voor mensen en hun persoonlijke groei. Werkte overal ter wereld: van de VS, Afrika, het Midden-Oosten tot China. Documenteerde voor Amnesty International verhalen van mensen die niet in staat zijn om hun eigen verhaal te vertellen. Mocht in samenwerking/in opdracht van PastFuture 30 wereld wijde film producties verzorgen voor het 30 jaar ASML project Our Stories.
Opgeleid bij de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, journalistiek gevormd door Amnesty International.
This website uses cookies and third party services. Settings Ok