Home » Portfolio » Leiderschap en Beeldvorming » Professionele portret fotografie en zakelijke portretten
Professionele portret fotografie en zakelijke portretten2018-09-21T14:56:24+02:00

Project Description

Professionele portret fotografie

De schoonheid van communicatie zit hem in de nuance die alleen wordt gevoeld in face-to-face gesprekken.

“…Tijdens portret sessie’s ontmoet ik veel mensen , mag vragen stellen en luisteren naar wat hen bezig houdt. Deze face-to-face interacties zijn van een intimiteit die je gegund moet worden. Een vraag die vaak bij mij opkomt is : waarom schrappen we steeds vaker persoonlijke ontmoetingen ten gunste van de nieuwste hightech-oplossingen ? Je doet toch ‘zaken’ met mensen, niet met organisaties ?

In de snelle wereld van vandaag is de verleiding groot om ‘de mens’ te vergeten. Tijd nemen om mensen echt te leren kennen is van vitaal belang. Begrijpen waarom mensen zaken doen is belangrijker dan begrijpen wat ze doen, en dit soort begrip is alleen bereikbaar via persoonlijke aandacht.”

Ilya van Marle . De Lichtjagers

Sinds 1998 heeft het team van Ilya van Marle Film en Fotografie velen jaarverslagen , persberichten, publicaties, magazines en websites mogen verzorgen.

Een kleine opsomming van opdrachtgevers waarvoor wij o.a dit mochten doen op zowel locatie als in de studio in Den Haag:

APG, TU Delft , De Volkskrant, Delta Lloyd Groep, Amnesty International, ING, Rabobank, TNO, Getronics, Philips, United Nations, Universiteit Leiden, en een grote chipmachine fabrikant, Robeco, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Ministerie van Algemene Zaken, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Vrij Nederland, HP de Tijd, Management Team, Sprout, De Zaak..en anderen.

Enkele voorbeelden uit onze serie Professionele portret fotografie

Zakelijke portretten met zelfbewust krachtig optimisme en elegantie voor arbeidsmarkt communicatie. Een kans om jezelf te laten zien aan de wereld.

Tessa de Bruin
Tessa de BruinCFO (Chief Financial Officer) Domus Magnus.
Tessa de Bruin nieuwe CFO Domus Magnus.
Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met 14 vestigingen in Nederland. Het doel van Domus Magnus is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn. Zij bieden een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg in een exclusieve woonomgeving. Een alternatief bieden voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.
ILYA verzorgde he t portret in de studio van de nieuwe CFO: Tessa de Bruin.
Daphne van Marle.
Daphne van Marle.Traject Ondersteuner bij LIMOR ondersteuning en rehabilitatie.
LIMOR ondersteuning en rehabilitatie Den Haag en omgeving, Nederland
Linda Glebbeek
Linda GlebbeekHoofdredacteur Kennispoort Verloskunde, projectleider , communicatieregisseur en docent
Linda Glebbeek. Hoofdredacteur Kennispoort Verloskunde, projectleider,communicatieregisseur en docent.
Peter van Uhm
Peter van Uhm voormalig Commandant der Strijdkrachten
”Een van de belangrijkste sleutelmomenten uit mijn leven was toch de keus om militair te worden. Een tweede sleutelmoment is zeker het verlies van onze zoon.’’
Kofi Annan
Kofi AnnanWereldleider
Na zijn vertrek bij de VN kreeg Kofi Annan de status van oude wereldleider. In juli 2007 werd hij opgenomen in het gezelschap The Elders, gevormd rond oud-president Nelson Mandela van Zuid-Afrika
Babette de Jonge
Babette de Jonge Communicatiemanager Future Fit a.i. @ Allianz Nederland
Babette de Jonge Communicatie versterkt de
communicatiekracht van organisaties, door het crëeren van waardevolle contacten met klanten, medewerkers en beslissers. Binnen en buiten. Van idee tot resultaat.

‘Verbinding maken door echt contact met mensen geeft mij energie. Door snel vertrouwen te winnen weet ik wat voor iemand belangrijk is. Van directeur tot receptionist(e). Dit is voor mij het vertrekpunt voor het bedenken en maken van communicatiewerk dat raakt.’

Eline Wieriks
Eline Wieriks Inherent - Studio for form
Kenan Yildirim
Kenan YildirimFinance Director Shell Nederland
Kenan YILDIRIM. Finance Director Shell Nederland
In opdracht van : Rabobank.
Annette Roeters
Annette RoetersAlgemeen directeur bij de Raad voor de Kinderbescherming.
Annette Roeters (1954) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanuit haar achtergrond als Neerlandicus startte ze in 1982 als docent Taalbeheersing aan de Christelijke Academie voor Journalistiek in Kampen. In 1993 werd ze op deze school directeur van de Techniekopleidingen.In 1996 werd Annette Roeters lid van het College van Bestuur van Hogeschool Windesheim en sinds 2002 was zij tevens lid van het College van Bestuur van de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2005 was ze ook lid van de Onderwijsraad; het belangrijkste adviesorgaan van de minister. Ook was Annette Roeters onder meer lid van de Politieonderwijsraad, de CITO Adviesraad en van het bestuur van het Orkest van het Oosten.
This website uses cookies and third party services. Settings Ok