Home » Portfolio » Mens en Recht » Stibbe advocaten
Stibbe advocaten2019-01-10T07:56:16+02:00

Project Description

fotografie advocatuur.100 Jaar STIBBE Advocaten

Fotografie advocatuur Stibbe:

Stibbe is een advocatenkantoor dat zich richt op de internationale commerciële praktijk. Bij Stibbe werken bij 300 juristen, verdeeld over kantoren wereldwijd.

De Lichtjagers werd gevraagd door PastFuture om invulling te geven aan de fotografie wens om bij negen prikkelende interviews de portretten te vervaardigen.

Voor de fotografie werd er naar 9 verschillende locaties in Europe gereisd.  Lichtjager Ilya van Marle, specialist portret fotograaf in het veld van  commerciële en sociale advocatuur , verzorgde de productie en realisatie tot en met de aanlevering van de drukwerk bestanden .

Kernwoorden: advocaat, fotografie, portret op locatie, amsterdam, 100 jaar, bedrijfsgeschiedenis.

Eigenzinnig advocaten bureau laat boek maken

“100 jaar Stibbe – Het is anders” is een schitterend jubileumboek met een luxe uitstraling, dat de kracht en flair van dit Zuidas-kantoor helemaal recht doet.

‘Het derde deel van dit boek is het hoogtepunt. In een reeks van negen duo-interviews tussen beroemde Nederlanders en advocaat-partners van Stibbe worden de waarden van het kantoor belicht. Een klein feestje was het interview met Johan Cruijff in zijn kantoor in Barcelona.’

Pieter van Gent : ‘De portretfotografie van Ilya van Marle maakt dit boek helemaal af. In zijn portretten ontstaat daadwerkelijk een band tussen twee mensen die elkaar vaak pas voor de eerste keer zagen. De samenwerking met de mensen van Stibbe in dit project was geweldig en heeft dit boek op een hoger plan gebracht.’

BRIEFING VAN DE OPDRACHTGEVER:

Maak portretten die bij de negen prikkelende dialogen tussen bekende personen en advocaat-partners van Stibbe die vorm aan de kernwaarden van Stibbe.

Johan Cruijff, Jaap van Zweden, Ali B, Joop van den Ende, Pieter Winsemius, Jonnie en Thérèse Boer, Wubbo Ockels, Ernst Veen en decaan Dipak Jain van INSEAD verleenden hun medewerking aan deze prachtige ontmoetingen.

Lichtjagers van dit project

Ilya van Marle
Ilya van Marle Filmmaker en fotograaf
Director of Photography. Fotograaf en filmmaker, met een grenzeloze interesse voor mensen en hun persoonlijke groei. Werkte overal ter wereld: van de VS, Afrika, het Midden-Oosten tot China.
Pieter van Gent
Pieter van Gent Conceptdenker, tekstschrijver, interviewer, Eigenaar PastFuture
Specialist in corporate stories en creatieve strategie. Achtergrond in bedrijfsgeschiedenis. Sterk in verbinding verhaal en merk.
This website uses cookies and third party services. Settings Ok